søndag 23. februar 2020

Fiddlehead votter

 Her har jeg blitt kvitt litt restegarn til, det hvite er Silja fra Gjestal og mønsterfargen er Delight fra Drops. Prøvde å få mønsterfargen til å skifte ganske likt på vottene og tror jeg klarte det ganske bra.
Jeg har brukt samme Delight nøste på begge parene!

Mønsteret finner du HER, De er da egentlig strikket dobbelt, men det  har ikke jeg gjort. Synes egentlig de ble greie og tykke nok slik.
6 kommentarer:

 1. Det ble fine votter, Berit! Og så gir det så god følelse å bruke opp garnrester.Jeg strikker Selbuvotter igjen, innimellom genserne. Det er så spennende om jeg får nok med ett nøste i hver farge. Det ser ut til å holde, og da blir det flere par. Blir nok aldri arbeidsledig med det garnlageret jeg rår over....
  I dag har vi hatt en strålende fin dag her. Sol og godt med nysnø, og vinden har løya betraktelig siden i går

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 2. Rå lekkre votter Berit ♥️♥️♥️ alltid greit å få brukt opp litt rester 😁😁 jeg prøver å få brukt opp litt av lageret mitt, men det ser ut som det tar sin tid 🙊😝ha en fin ny uke 💚🌼

  SvarSlett
 3. For eit flott mønster, og så fine fargar :) Du er flink til å få brukt opp restar. Kos deg vidare :)

  SvarSlett
 4. Herlig Berit... veldig fine votter.
  Deilig mønsteret.
  Jeg strikker fortsatt på genseren min.
  Ha en riktig god ny uke. Hilsener til deg.
  Viola

  SvarSlett
 5. Vottene var ordentlig flotte. Nydelig mønster. Ja restegarn blir det nok av. Jeg har heldigvis en venninne som strikker dukkeklær, og dit havner mye av mine rester.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...