lørdag 21. september 2019

Hei

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her! Det er flere grunner til det, har bl.a. vært sykemeldt store deler av sommeren og frem til nå. Ikke noe alvorlig, men det har vært så som så med strikkingen. Tenkte jeg skulle begynne med å vise noen bilder av hva jeg var med på i sommer.

I hele juli var vi 13 damer og en mann som leide den gamle skolen hjemme på Levang (utenfor Kragerø) Det er en bygning med mye sjel og den er godt bevart som skolebygning. Moren min gikk på skole her :)

Her var det litt av et utvalg, alt fra saueskinn, strikking, hekling, malerier, glassarbeider, syltetøy, trearbeider, hardangersøm, kort og mye mer.

Vi hadde også kafe med vaffelsalg og kaffe.

Det var godt besøkt og de fleste av oss var fornøyde. Og jeg håper på gjentagelse neste sommer :)

Når været tillot det hadde vi også en utstilling ute.

Dette var litt av en opplevelse og jeg ble kjent med mange flotte damer!!

4 kommentarer:

 1. Ser jo flott ut å ha salgsutstilling i slike lokaler. Og trivelig å se deg blogge igjen😉håper du er frisk og eask og kan dyrke hobbyen din vider😉

  SvarSlett
 2. Så kjekt at du er tilbake :) Dette hørest veldig koseleg og kjekt ut, og så mykje flott de har produsert. Håper du snart kan kosa deg med strikking igjen :)

  SvarSlett
 3. Snill hilsen Berit, fantastisk at du er tilbake her i bloggen. Vakker salgsutstilling du hadde på Kragerø. Og så vakker at det var den gamle skolen i Levang som moren din besøkte. Fantastiske produkter, det gjør det morsomt å se og kjøpe.
  Klem fra Viola

  SvarSlett
 4. Så hyggelig det må ha vært. Minner meg om Uvdalsstugu der jeg er med. Vi er seks damer, og i sommer ble det et puslespill å sette opp vakter da vi fikk langvarig sykdom i staben. Det er nok en liten kremmer i meg. Kanskje i deg også? Synes det er så kjekt å få solgt det vi strikker. Vi holder åpent lørdager ellers i året også.
  Koselig at du er tilbake på "bloggern". Gleder meg til nye innlegg fra deg.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...