fredag 20. mai 2016

Hjemme igjen

 Her kommer et lite reisebrev fra meg. Vi er hjemme igjen etter en flott tur til USA.
Det var min mor, søster, fetter og meg som tok turen over. New Yourk var utgangspunktet og det var her vi leide en leilighet som vi hadde som base under hele oppholdet. Byen måtte utforskes og vi var bl.a. på Ground zero, i toppen av Empire State Bulding, kjøtre båt forbi Statue of Liberty, kjørte masse Subway og vi shoppet litt.

 En stor del av turen var og hilse på familie som bor i Deerfield, New Hampshire. Og ettersom det var ca.  5 timers tur fra New York leide vi en bil og la lystig i veg. Litt spente for kjøringen var vi nok, men med gps gikk turen uten problemer og vi kom trykt frem :)
Det ble også noen turer rundt i distriktet her, som en tur til Boston og en tur til White Mountain Nasjonal Forest. Det var også utrolig morsomt å se familien igjen etter mange år, vi hadde det utrolig koselig sammen :)

 15. mai var det 17. mai feiring i Brooklyn og den måtte vi selvfølgelig få med oss, bare så synd at det var altfor kaldt. Men det varmet godt da vi møtte mammas kusine og hennes sønn som begge er født og oppvokst i Brooklyn. Jeg må bare få takke for et flott opphold og en innholdsrik tur :)

Litt strikking ble det også tid til, både i bil og i leiligheten. Jeg var ikke i noen garnbutikk, det ble det ikke tid til. Og når det bare er jeg som er veldig interessert i den biten var det ingen grunn til å stresse med det og særlig ikke da jeg fikk kjøpt noen herlige nøster med bomullsgarn på en Walemart når vi var i New Hampshire.

Nå er jeg tilbake i hverdagen, men med mange fine minner å tenke tilbake på!
Ønsker alle en riktig god helg :)

5 kommentarer:

 1. Ser ut til å ha vært en flott tur og minnene kan en leve lenge på !

  SvarSlett
 2. Så herlig med en ferie-tur før sommeren har begynt! Sikkert ekstra kjekt for mor også!

  Koselig at du er tilbake i blogg-verdenen!

  Riktig god helg fra Ingunn

  SvarSlett
 3. For et flott reisebrev og skildring! Leser at dere har kost dere og så er det godt du er tilbake! Nyta helgen med en klem fra meg til deg

  SvarSlett
 4. Koselig å lese dine reisebrev. Velkommen hjem til gamlelandet og god helg til deg:-)

  SvarSlett
 5. Ser ut til at turen har vært vellykket :) Har jo sett bildene på instagram også, så vet du har kosa deg :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...