søndag 24. april 2016

Hjemmestrikkede gaver

 Om under to uker går turen til USA sammen med mor, søster og fetter. Kjenner allerede reisefeberen begynner å spøke :) Vi blir flest dager i New York, men skal også besøke noen slektninger som bor litt nord for Boston. I den forbindelse fikk jeg det ærefulle oppdraget å strikke noen presanger. Et sjal blir tatt fra gavekassa, men Selbuvottene måtte på pinnene nå :)

Herrevottene er strikket i Sportsragg fra Viking og damevottene er strikket i Juvel fra Idena. Et garn som for lengst har gått ut, men jeg hadde noen nøster i lageret. Jeg ble overasket over hvor myke å fine vottene ble i dette garnet. Jeg har strikket flere votter i dette mønsteret og det er hentet fra Raumagarn hefte, design 4.
Da var dette strøket av listen over hva som må gjøres før vi drar, mange papirer som måtte fylles ut og andre forberedelser. Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha med meg av strikketøy :)

7 kommentarer:

 1. Å du, å du.. For noen vakre gaver og for en norgesreklame! Du kan bare glede deg til å overrekke kunsten din. For det er akkurat det det er! En klem med ønske om en deilig kveld

  SvarSlett
 2. Det blir flotte gaver og ta med og populært tenker jeg. God tur til dere:-)

  SvarSlett
 3. Som om jeg hadde valgt det selv! Mer norsk blir det ikke! Riktig god tur!
  Rapport fra Uvdal ei tidlig morgenstund: Sol, minus 8 grader og nysnø, og vi skriver faktisk 26. april. Men vakkert er det!

  Ønsker deg en riktig fin tirsdag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Flotte gåver som heilt sikkert blir sett stor pris på. God tur :)

  SvarSlett
 5. Kjempefine gaver, det blir aldri feil med ett par Selbu votter:)

  SvarSlett
 6. Åh, det blir gøy! Fine gaver du tar med deg - helnorsk må det være :) Håper dere får en knallfin tur! Det er noe av det viktigste det, å pakke strikketøyet :) Husk å pakke nok ;)

  SvarSlett
 7. Så kjekke gaver! Nydelige norske klassikere, perfekt :) Du er dyktig med pinnene også :D Sendte noen gaver strikkegaver til noen som flyttet dit. Det måtte bli norsk - Mariusmønsteret. Vi er heldige som har mange ulike klassikere å velge blant - og de blir satt veldig pris på.

  Godt med alt som er gjort. Håper du får nyte forberedelser og har strikketøyet klart før avreise nå :) Ha en riktig god tur over der. Kos deg!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...