mandag 28. desember 2015

Ship o`hoi

 Julaften er over og vi koser oss med familie og god mat i romjulen. Og jeg kan vise frem en julepresang som jeg strikket til min søster og svoger. De har kjøpt seg båt og hva passet da bedre en å få Ship o`hoi votter som minner dem på hva som er styrbord og babord.

 De minner dem også på hvilken farge det er på lanternene på de forskjellige sidene :)
Herrevottene har jeg strikket i Superwash Sport fra Gjesdal på pinne nr. 3,5 og damevottene er strikket i Sisu fra Sandnes på pinne nr. 3.

Mønsteret er fra Jorids MØNSTERBUTIKK.

Ønsker alle en fin jul videre, det er noen dager igjen før nyttårshelgen er her :)6 kommentarer:

 1. Kjempefine julegaver til båtfolk! Så smart å bruke ulik tykkelse på garnet for å få riktig størrelse. Det er mye god hjelp i å være en erfaren strikker.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg, og fortsatt god jul!

  Klem

  SvarSlett
 2. Disse var kjempefine! Og absolutt en god idé til fremtidig gave! Jeg har flere båteiere i familien. Fortsatt riktig god jul. Klem fra Birte

  SvarSlett
 3. Disse har jeg hatt på "må-gjøre"-lista mi leeenge, og både garn og mønster ligger klar å venter på meg (må bare få unna x antall andre prosjekter først)

  Godt nyttår - og mange klemma, Lene Sofie

  SvarSlett
 4. Nei så kjekke votter!! Liker så godt når det blir en personlig touch over strikk/gave :) Dette var helt toppers altså :D

  SvarSlett
 5. Å så mye stilig du har laget i det sisste, stilige votter - de lestene var helt fantastiske. Tunika til mamman - sånn en flott presang, og luene dine over her, vakkert :) Håper du får en fin fin uke - Klem :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...