søndag 26. april 2015

Herlig garn og pulsvanter

Her om dagen kom det en spennende pakke i posten. Den inneholdt 4 nøster med Mini Alpakka og noen deilige pulsvanter. Jeg har vært så heldig å vinne give awayen hos Strikke Maske. Bloggen hennes kan besøkes HER.
 Og den er virkelig vært et besøk :)
 
Mini Alpakka er et deilig og mykt garn som er godt å strikke med, så her må jeg bare finne det riktige prosjektet. Pulsvantene var bare helt herlige og perfekt tykkelse til de litt kjølige morgenene som er nå, når man skal på jobb!
 
Tusen takk for flott gevinst!!
 
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Gratulerer med fin gevinst! Jeg har faktisk ikke prøvd dette garnet enda, men jeg kjøpte nylig et nøste som jeg tenkte å lage pulsvarmere av. Det kjennes veldig godt ut, så håper det er kjekt å strikke av. Ønsker deg en fin ny uke :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer, så heldig du er som vant så fin premie! :-)
  Koselig å kikke innom bloggen din igjen, så mye fint du har laget. Nydelig den Bellajakken -og så likte jeg så godt de hanskene! Jeg har hatt en lang bloggpause, fint å være tilbake! Fortsatt god kveld til deg!

  SvarSlett
 3. Kjekt å vinne. Gratulerer! Her holder det ikke med pulsvarmere. Votter, hals og lue er tingen i slutten av april. Skal bli spennende å se hva de nøstene blir til. Nå er de i alle fall i de beste hender.

  God mandag fra Kristiansund

  SvarSlett
 4. Gratulerer med gevinst. Det skjørtet under her ble superfint.
  Klemz

  SvarSlett
 5. :-) Ja verså god og takk for at du nevnte dette :-) Håper bare du finner noe som passer for garnet. :-) God søndag til deg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...