tirsdag 11. mars 2014

Islender

Min kjære ønsket seg islender til bursdagen, kjekt når det er noe jeg kan strikke. Det er nemlig ikke alltid like lett å finne på noe til denne mannen som ikke ønsker seg noe :)
Etter tre uker, med litt småstrikk innimellom ble genseren ferdig. Det var bare et skår i gleden, genseren ble for liten :(
Det var et mysterium, jeg har målt og strikkefastheten stemte. Men den ble mye mindre en det stod i oppskriften...........
Så da var det ikke annet å gjøre enn å kjøpe nytt garn og starte på nytt for genser skal han få.
 

Dette er et mønster fra viking, du ser det HER.
Damen i butikken der jeg kjøpte garnet kunne fortelle meg at det er nok mønsteret som ikke har nok masker
 til den str. som står oppført.
Kjempesurt å må begynne på en til,
men man får ta det som en erfaring.
Nå er nytt garn og ny oppskrift kjøpt inn og håper dermed på bedre resultat denne gangen.
Garnet jeg har brukt er Superwash sport fra Gjestal og pinner nr. 3 1/2.
 
 


10 kommentarer:

 1. Å så utrolig kjedelig, håper du har noen andre som fortjener en genser da. Beundrer din stahet når du sterter på nytt - min mann hadde blidd uten genser ;) Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Uff då det var trasig, aldri kjekt å måtte starte heilt på nytt igjen.

  SvarSlett
 3. Noe så harmelig!! Misliker mønster som ikke er korrekturlest og utprøvd nok... Alt for mange mønster i omløp med feil...
  Ja,ja... du lager vel raskt en ny en :)

  Ha en fin dag!
  Klem fra Ann Elisabeth

  SvarSlett
 4. Ergerlig, men genseren er jo virkelig flott, ha en fin onsdaf, klem fra Beth

  SvarSlett
 5. Flotte de islendingene, ser det er så mange som lager genser nå rundt om kring her i bloggverden. Helig den som fikk denne. Det mønstret går vel aldri av moten :-) Klem fra Beate

  SvarSlett
 6. Ånei, så kjedelig at den ble for liten! Tøft at du starter på med nytt mot! Islender har jeg lyst på selv, den står på strikkelisten:)

  SvarSlett
 7. Du er tålmodig som strikker en ny! Flott ble den iallfall! Tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min, ha en fortsatt fin, fin vår uke hos deg!

  SvarSlett
 8. Slik går det noen ganger, men det er bare å trå til igjen, noe du allerede har gjort. Dette er en klassiker det er verdt å bruke tid på. Lykke til!

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 9. Huffda, så ergelig...Sprekt av deg å starte med friskt mot på en ny genser med det samme! Genseren er kjempefin, liker slike tradisjonelle mønstre - og denne islenderen er jo en klassiker; staut og flott! God fredag til deg!! :-)

  SvarSlett
 10. Klasse med tre uker du har veldig hurtig Berit. Stor fin er genseren. Sikker du kan nytter genseren med denne deilig klassisk mønster.
  Jeg ønsker deg glede med ny strikke.
  Til oss er fantastisk sol-været forsvunnet... vi har regn nå og kald igjen. Hyggelig inne igjen. Ha en riktig fin uke. Klem fra Viola.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...