onsdag 8. juni 2016

Anemone

 Denne lille vesten har stått på strikkelisten min lenge og nå passet det å strikke den. Synes den er så fin, mønsteret og det at den er strikket i ganske tynt garn gjør den så lett og deilig. Jeg valgte rosa fordi det er en av yndlingsfargene til mottager :)

Jeg har strikket denne i str. 4 år. Forstykket og bakstykket er strikket hver for seg og sydd sammen etterpå. Til dette mønsteret var det helt greit, satt ikke med noe ønske om å strikke rundt :)
Mønsteret finner du HER, Jeg har brukt garnet som står i oppskriften: Rasmilla Luksusgarn. Et deilig garn som består av 75% ull og 25% silke og den er strikket på pinner nr.3.11 kommentarer:

 1. Å den er så fin. Har oppskriften på jakken, som min mamma med glede strikka til frk 9 år. Del denne gjerne på Link party i bloggen min nu :)

  SvarSlett
 2. Heldig, liten jente. (Antar det er en jente, det er gjerne de som er frelst på rosa.

  SvarSlett
 3. Nydelig :) Du er heldig som har noen å strikke litt jenteplagg til :)

  SvarSlett
 4. Søt, liten vest i nydelig farge! Ser for meg den glade jenta som får pynte seg med rosa vest. Koselig å strikke slike plagg.

  Jeg er nettopp ferdig med to par ensfarga sokker, og nå har jeg lagt opp ei kopptue. Ser at de fleste i skuffen har sett sine beste dager. Grei sommerstrikk er det også.

  Fortsatt god torsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 5. This is so pretty! The colour is lovely too. I came over from the link party at Lunamon Design. I hope to see you on my link party on weekends too. Have a lovely day! ♥
  Annemarie

  SvarSlett
 6. Å den var flott, takker for tips til mønster og tips om ny garntype som jeg ikke har hørt om... :-) Ja og må også si som lisbeth her at "du er heldig som har nonen å strikke for" :-) Ha ei riktig fin helg du :-)

  SvarSlett
 7. Så fin den var, og det hørest ut som eit herleg garn :) God helg.

  SvarSlett
 8. Så fin! Tenker den faller i smak hos en rosaelskende liten jente, ja :)

  SvarSlett
 9. Du er så flink. Nydelig farge og vakkert mønster! Klem fra Birte

  SvarSlett
 10. Så søt den er, rooosa og fin, tipper ei lita jente blir lykkelig for den.
  God helg, klem fra meg:-)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg.
  Å denne var søt. Så lett og vakker farge. Og jaggu kom Milo vesten opp under der, og den hadde jeg glemt... Må vise dattra mi denne :)
  Fin uke til deg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...