onsdag 12. februar 2014

Fanakofte.

 Da var garnet jeg manglet kjøpt inn og stolpen strikket ferdig. Så da var jakka i boks og det er alltid godt når noe kan legges bort :) Dette er bursdagspresang til min bonus svigerdatter som har bursdag i mars, Hun har selv bestemt mønster og farger og det ble kjempefint synes jeg.
Denne er strikket i Mini alpakka fra Sandnes, ikke et garn jeg kommer til å strikke mange jakker i tror jeg. Men den ble lett og fin. Dette er str. S, og jeg har strikket den litt lenger en det som står i oppskriften. Jeg har brukt pinner nr. 3, og mønsteret står i Sandnes sitt hefte Tema 15 klassikere.

14 kommentarer:

 1. Synes fanakoftene er fine. Og dette ble jo et prakteksemplar! Heldige bonus svigerdatter :)!

  SvarSlett
 2. Det er fint med de tradisjonelle koftene. Denne ble veldig fin:)

  SvarSlett
 3. Kofta ble kjempefin, flott fargesammensetning! :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefine mønstre de der, ble superfin kofte i fine farger, Kan tenke meg at den er god, varm og myk i det garnet. Heldige er hun som får denne i gave :-)

  SvarSlett
 5. Det er noe eget med klassikerne. Denne ble kjempefin med de fargene og sikkert god å bruke med det garnet. Du snakker om bursdagspresang! Du er jammen snill!

  Ha en strålende dag! Her har det snødd igjen i natt så det blir vel ut og måke etterhvert. Får ta det som god trim. Vi har passert meteren med snø.......

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. Fanamønsteret er så fint, og det blei ei flott kofte :)

  SvarSlett
 7. Herlig - :)
  Sitter å skal mote meg opp til å sette genser til meg selv på pinnene. barneklær er jo så mye kjappere å strikke ;) Men når du viser meg sånn en fin en, så får jeg bare sette i gang :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 8. Den ble aldeles nudelig. Kor flink du er. jeg svetter over en Fanagenser for tiden. tunga beint i munnen og lar det stå til.
  klem

  SvarSlett
 9. Herlige kofta har du strikkt. Du er så snill - en deilig gave.
  Ha en rikig fin helg. Klem fra Viola

  SvarSlett
 10. Så fin.....jeg skal også strikke en Fana til min datter og har tenkt på alpakka. Anbefaler du det ikke og i så fall hvorfor?

  SvarSlett
  Svar
  1. Kofta ble fin i dette garnet, det er jeg som ikke ble helt fortrolig med å strikke med det. Synes det var litt for tynt og glatt.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...