onsdag 28. august 2013

Hjertelig

Dette baby teppet er det mange som strikker rundt forbi har jeg sett. Et flott teppe med hjerter strikket inn. Jeg har brukt Mor Aase ull/bomull og pinner nr. 3,5.
Teppe ble godt å mykt og ganske stort ca. 120 x 120.


Oppskriften finnes HER. Dette var et greit teppe å strikke, det perfekte tv strikketøy :)
Etter to tepper er det noe annet som er på pinnene her, men det får dere se neste gang.

Så må jeg takke for alle koselige kommentarer ang. benet mitt. Det har varmet godt.
Nå får jeg belaste litt, opp til 20 kg. så krykker og skinne er fortsatt i bruk, men jeg kommer meg litt fortere frem :)

Så ønsker jeg alle en fin avslutning på august :)
 
 
 
 


søndag 18. august 2013

En blomstereng

 Her ser dere hva jeg har bedrevet de siste ukene, jeg har lenge sett på alle de fine teppene som blir laget rundt om kring her i bloggland.
Og har hatt kjempelyst til å lage et jeg også :)
Så da jeg kom over DENNE oppskriften, og siden jeg fortsatt sitter med benet rett ut og ikke skal belaste, så jeg ingen grunn til ikke å begynne.
 
 Jeg samlet sammen alle bomulls rester og enslige nøster jeg hadde i omtrent samme tykkelse. Gikk ut fra Mandarin Petit fra Sandnes, ettersom det hvite jeg har heklet sammen med er Petit.
Jeg fant mange fine farger, men for å få et litt mere spenn kjøpte jeg et nøste Orange, et nøste mørk grønn og et nøste mellom gult og selvfølgelig masse mere hvit.
I dag regner det, så dette bilde ble tatt i går mens solen skinte. Jeg var akkurat ferdig så teppet er ennå ikke presset.
 
 Kantet det hele med en av fargene og en bølgekant, at det ble lilla er fordi det var den fargen jeg hadde mest igjen av til slutt.
 
 Her er noen av lappene før sammen hekling, jeg falt skikkelig for disse synes de er kjempefine. Artige å hekle var de også. Jeg var flink å festet tråder etter hvert og jeg begynte å hekle det sammen når jeg hadde ca. halvparten av lappene, litt gøy å se fremdriften :)
 
 Jeg har ikke hatt noen plan når jeg har satt sammen lappene, bare spredt de utover og passet på at ikke to av samme farge har havnet ved siden av hverandre. Dette fordi jeg ville at det skulle se mest ut som en blomstereng og jeg tror jeg klarte det bra!
 
I morgen skal jeg på sykehuset og får forhåpentlig hvis lov til å belaste benet litt igjen. Jeg er kjempespent har ikke brukt benet siden i slutten av mai så krysser fingrene.
 
Jeg leverer også dette teppet inn til Pinnekroken sin sommerutfordring: En godværsdag.


mandag 5. august 2013

Til små føtter

 Etter litt surfing på nett kom jeg over disse søte baby skoa. Har jo sett dem før, men denne gangen fikk jeg lyst til å prøve å strikke dem. Det var et koselig og raskt arbeid :)
 
 Disse er perfekte til restegarn ettersom det her ikke går så mye garn. Til disse har jeg brukt Alpakka fra Sandnes, men jeg skal også grave gjennom restekassa og få brukt opp litt flere små rester. På disse har jeg brukt pinne nr.3.
 
Jeg fant DENNE oppskriften som er på norsk, ellers så er orginal oppskriften å finne på Ravelry.
 
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...