fredag 18. oktober 2013

Tradisjonell

 I disse Marius tider strikkes det Marius mønster i alle farger, noe jeg også har gjort og som jeg synes er kjempefint. Denne gangen har jeg valgt å bruke tradisjonelle farger, ikke så dumme de heller da :)
Denne er i str. 8 år og er akkurat passe tykk til å ha
under en jakke.
 
Denne er strikket i Sisu, på pinner 2 1/2 og 3. Mønsteret er fra Sandnes sitt hefte: Til fjells nr. 0210.
 
 


7 kommentarer:

 1. Den originale er fin med isatte ermer og de" riktige" fargene! Det vi i gamle dager kalte "tjukk-gensere" er nesten blitt for varme nå som vi har så behagelig innetemperatur overalt.
  Så garnvalget ditt var nok smart.

  Her er det flott vær, men det var mange kuldegrader i natt. Har bakt et "lass" med boller som jeg skal ha med på Demensmøtet i kveld. Helselaget arrangerer, og vi venter mye folk.

  Riktig god helg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Flott tradisjonell Mariusgenser! Jeg holder også på med en tradisjonell Marius -og trodde jeg var kommet ganske langt...men nå viser det seg at det blir altfor stort...så det er bare å rekke opp og starte på nytt...Ja, ja,"shit happens"..;-)
  God helg til deg også!
  Vi er på farta til Tromsøbyen og skal tilbringe helga på besøk, det blir koselig!

  SvarSlett
 3. Herlig har du laget Mariusgenser. Jeg liker tradisjonell modeller. Vi hadde regn hele dagen og jeg har bakt en kake ettermiddag og vi spiste alle samme familie og venner i kveld.
  Hyggelig. Ha en hyggelig helg også. Hilsen fra Viola.

  SvarSlett
 4. Nydeleg Mariusgensar, syns Marius i alle variantar er fint.

  SvarSlett
 5. Veldig fin. Du er så flink du. Selv kan jeg ikke klippe og sy i strikketøy så det må bli rundfelleig. God helg til deg du flinke Berit.
  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelig :) Jeg skal straks starte på en til meg selv. Denne gangen i grå. Håper du har hatt en fin helg på Levangsheia:) Jeg var på Sevik i går, på yogakurs. Klem

  SvarSlett
 7. Den er jo like fin i orginalfargene ;) Holder med deg i garnvalget ditt. Du er kjempe effektiv effektiv :) Tusen takk for gratulasjoner og komentar i bloggen min. Håper du får ei fin uke - her starter det med regn og vind. Men håper det tar seg opp ut over uka. Klem.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...